Νέα και διδαχές γερόντων του Αγίου Ορους.-Κοινωνικά-Επιστήμη-Πολιτισμός

Δευτέρα, 26 Απριλίου 2010

Ο ΓΕΡΟΝΤΑΣ ΠΑΪΣΙΟΣ ΠΕΡΙ ΄΄ΠΟΛΥΤΕΚΝΙΑΣ΄΄ ΚΑΙ ΜΑΝΑΣ....


Ο καλύτερος πολύτεκνος...

  Ο μεγαλύτερος και καλύτερος πολύτεκνος είναι ό άνθρωπος που αναγεννήθηκε πνευματικά και βοηθάει για την πνευματική αναγέννηση των παιδιών όλου του κόσμου, για να εξασφαλίσουν τις ψυχές τους στον Παράδεισο.
  • Η ανατροφή του παιδιού
   Η ανατροφή του παιδιού αρχίζει από την εγκυμοσύνη. Αν η μητέρα που κυοφορεί συγχύζεται και στενοχωριέται, το έμβρυο μέσα στην κοιλιά της ταράζεται. Ενώ όταν η μάνα προσεύχεται και ζει πνευματικά, το παιδάκι στην κοιλιά της μάνας αγιάζεται.

   • Όταν η μάνα δεν θέλει το παιδί
   Όταν η γυναίκα που είναι έγκυος δε θέλει το παιδί, αυτό, πολλές φορές το καταλαβαίνει, τυλίγεται με τον ομφάλιο λώρο και πεθαίνει.

   ΠΗΓΗ: Βιβλίο Χαριτωμένες Διδαχές με Παραβολές και Παραδείγματα

   Γέρων Παϊσιος ο Αγιορείτης   1 σχόλιο:

   1. παππουλη μου εγκαταλειπουν τις εστιες τους τα παιδια .οι γονεις που ειναι ευσεβεις τρελαινονται.ολες οι συμβουλες και οι συζητησεις πανε περιπατα..η αγνη σταση ζωης των γεννητορων αντι να γινει παραδειγμα,ειναι ο λογος αποστροφης των παιδιων.τριζουν τα θεμελια πολλων χριστιανικων οικογενειων..το κακο,το ευκολο χρημα ,οι φτηνες ηδονες,κερδιζουν μεγαλο εδαφος.τα παιδια αγνοουν τους γονεις.ο κοσμος γκρεμιζεται..ελεος παππουλη μου ΕΛΕΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

   Αναρτήστε ενα σχόλιο: