Νέα και διδαχές γερόντων του Αγίου Ορους.-Κοινωνικά-Επιστήμη-Πολιτισμός

Δευτέρα 26 Απριλίου 2010

5.500 ΕΥΡΩ ΣΕ ΚΑΘΕ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΓΙΑ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ!

Την ίδια στιγμή που ανακοινώνονται τα νέα οικονομικά μέτρα και οι "απλοί άνθρωποι του μόχθου" καλούνται να πληρώσουν "το μάρμαρο", η Βουλή των Ελλήνων κατά ομόφωνη απόφαση (ΦΕΚ223 Α) ενέκρινε, εν μέσω κρίσης, πρόγραμμα επιδότησης για όλους ανεξαιρέτως, τους βουλευτές και ευρωβουλευτές προκειμένου να αγοράσουν το δικό τους προσωπικό εξοπλισμό πληροφορικής, προκειμένου να αναπτύξουν τις δημόσιες σχέσεις τους μέσω του διαδικτύου με προϊόντα όπως:
Επιτραπέζιους Η/Υ , Laptops, Notebooks, πολυμηχανήματα-εκτυπωτές, Τηλεφωνικό κέντρο, Fax, Λογισμικό αυτοματισμού πολιτικού γραφείου , προγράμματα Η/Υ ,Δορυφορικό δέκτη και ότι άλλο gadget μπορεί να περιλαμβάνει ένα σύγχρονο πολιτικό γραφείο.
Όπως προκύπτει από το επίσημο έγγραφο  κάθε βουλευτής επιλέγοντας τον δικό του προμηθευτή , προσκομίζει στο Τμήμα Προμηθειών και Διαχειρίσεως της Βουλή τιμολόγια αγορά έως 5.500 ευρώ έκαστος (αναλόγως με την κατηγορία που ανήκει) και ο προμηθευτής θα. περνάει να εξοφλείται από τη Βουλή των Ελλήνων.
Με έναν πρόχειρο υπολογισμό των τριακοσίων της βουλής μαζί με τους ευρωβουλευτές πού επίσης δικαιούνται το επίδομα μάς δίνει ένα ποσό μεγαλύτερο από 1.500.000 ευρώ.
Με τις υγείες μας, να τους χαιρόμαστε!!!

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ ΠΑΝΤΟΥ...ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΕΡΙΚΟΠΤΟΥΝ ΤΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ ΚΑΙ ΜΑΣ ΖΗΤΟΥΝ ΘΥΣΙΕΣ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΕΠΙΧΟΡΗΓΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΜΕ 5.500 ΕΥΡΩ ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΘΕ ΒΟΥΛΕΥΤΗ (ΣΥΝΟΛΙΚΑ 1.500.00 ΕΥΡΩ!!) ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ- ΑΚΟΥΣΟΝ ΑΚΟΥΣΟΝ- Η/Υ!!! ( λές και δεν έχουν υπολογιστές και χρειάζονται επιχορήγηση 5.500 ευρώ για να αγοράσουν...)
ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ

12 σχόλια:

  1. etsi einai fisaka i malakes akoma den 3ipnisan etsi pai afti tha mas g????? kai emis tha leme eyxarisoume poy mas protimisate kai simera

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. αδελφε οχι αισχρολογιες..καταδικασε το με τον εντονο τροπο αλλα σε παρακαλω μην βριζεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Παράταξη
    Όπως ήδη έχουμε ανακοινώσει στα ΜΜΕ, την Δευτέρα 17 Μαρτίου 2008, μία ομάδα νέων ανθρώπων που είμαστε υπό την καθοδήγηση Πνευματικών Πατέρων της Ορθοδόξου Εκκλησίας μας, προχωρήσαμε στην σύσταση ενός πολιτικού κόμματος με την επωνυμία «ΚΟΙΝΩΝΙΑ», το οποίο όπως τονίζεται και στην ιδρυτική του διακήρυξη αποσκοπεί να λειτουργήσει σύμφωνα με τις προδιαγραφές του μαρτυρικού κυβερνήτου Ιωάννη Καποδίστρια, ο οποίος έθεσε ως προϋπόθεση και σκοπό υπάρξεως του Έθνους την Εκκλησία.

    Οι μέρες είναι ιδιαιτέρως κρίσιμες και γι' αυτό προχωρήσαμε σε αυτό το εγχείρημα χωρίς καμία οικονομική υποστήριξη αλλά γιατί μόνο αισθανόμαστε την ανάγκη να αρθρώσουμε μια φωνή που θα «στεγάσει» τους πνευματικούς ανθρώπους του τόπου μας που και αυτοί έχουν κέντρο της ζωής τους την Εκκλησία. Το μήνυμά μας αυτό το απευθύνουμε σε όλες τις ενορίες της πατρίδος μας, από τις οποίες ήδη παρά το βραχύ διάστημα βρίσκουμε θερμή ανταπόκριση γιατί ήταν κάτι που το περίμεναν. Χαρακτηριστική είναι η θερμή υποστήριξη των Ορθοδόξων ομογενών αδελφών μας του Καναδά, οι οποίοι μας έστειλαν αντιπροσώπους τους κατά την εξαγγελία του κόμματός μας, στο ξενοδοχείο «Τιτάνια». Το νέο κόμμα δεν έχει καμία σχέση με τα υπάρχοντα κόμματα, ούτε ως προς την λειτουργία του, ούτε ως προς τα πιστεύω του, ούτε ως προς τον σκοπό υπάρξεώς του. Πρόκειται για ένα πολιτικό φορέα που θέλει να τονίσει προς κάθε κατεύθυνση, ότι το σύνθημα «ανήκομεν εις την Δύσιν» είναι η ύψιστη έκφραση πνευματικής και πολιτικής μειοδοσίας καθότι ανήκουμε στην «καθ' ημάς Ανατολή» και η Δύση ανήκει σε εμάς γιατί από εμάς έλαβε τα φώτα.

    Απευθυνόμαστε στους σκεπτόμενους Έλληνες που ήδη έχουν καταλάβει το αδιέξοδο των σημερινών κομμάτων. Διαβάζουμε την γεμάτη αγωνία διαπίστωση όλων των εφημερίδων και των δημοσιογράφων πως είναι επιτακτική η ανάγκη δημιουργίας ενός νέου κόμματος που θα καλύψει την απογοήτευση που σκορπίζουν τα υπάρχοντα, αλλά συνάμα διαπιστώνουμε πως παρά το γεγονός ότι αυτό ήδη το δημιουργήσαμε και έχει ευρεία απήχηση και δυναμική, τα φώτα της δημοσιότητας θέλουν να το αποσιωπήσουν γιατί οι αποτυχημένες και αδιέξοδες πολιτικές παρατάξεις είναι οι εργοδότες τους.

    Είμαστε βέβαιοι ότι ο ασφαλέστερος και αποτελεσματικότερος τρόπος για την υιοθέτηση του ελπιδοφόρου μηνύματός μας, που πηγάζει από την ενοριακή μας ζωή είναι η στόμα με στόμα ενημέρωση των συμπατριωτών μας στους χώρους που καλλιεργείται και καρποφορεί η πνευματική ζωή.


    ΗΡΘΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ Η ΩΡΑ ΝΑ ΑΠΑΛΑΓΟΥΜΕ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΤΗΝ ΕΞΑΘΛΙΩΣΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΜΑΣ ΥΠΟΔΟΥΛΩΣΗ.ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Οι 300 αχρηστοι απατεωνες της Βουλης για την τσεπη τους μια χαρα τα βολευουν.
    Για τους πολιτες κοβουν μισθους και ζητουν θυσιες...ολοι μεσα στο κολπο ειναι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. σαφως κατι πρεπει να κανουμε και οι ΒΟΛΕΥΤΕΣ να χασουν τη ΒΟΛΗ τους.γιατι να πληρωνει ο λαος που παλευει.αυτοι ειναι εχθροι της Ελλαδας και ερωτευμενοι με το χρημα τοσο πολυ που πατανε πτωματα.και πινουν το αιμα μας ΣΥΝΕΧΕΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. AFTOI TELIKA DEN EXOUN OYTE IERO OYTE OSIO!MAS EXOYN TROMOKRATISEI, MAS EXOYN MAYRISEI THN PSIXI MAS KAI AKOYS OTI SPATALAN 1500000 EURO GIA YPOLOGISTES, THA TRELA8OUME TELIOS. LES KAI DEN EXOUN TORA YPOLOGISTES KAI EINAI ADIA TA GRAFIA TOYS OX RE PEDIA THELOUN LINTSARISMA DEN GINETE ALIOS

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ευσταθιου μιχαλης30 Απριλίου 2010 στις 9:49 π.μ.

    αυτα τα ΑΡΠΑΚΤΙΚΑ!!! αυτα τα ΜΑΥΡΑ ΠΟΥΛΙΑ!! που πετουν στον ουρανο μας!! στο δικο μας ουρανο!! διχως να εξαιρω κανεναν!! εδω και 30 χρονια!!! λΛΗΣΤΕΥΟΝΤΑΣ! τους παππουδες μας! τους πατεραδες μας!! εμας!! και τωρα τα παιδια μας!! η ιστορια μας!! θα τους γραψει με τα πιο ΜΑΥΡΑ!! γραμματα!! της νεωτερης ελλαδος!! ετσι θα τους θυμομασται!!! αυτο τους αξιζει!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ετσι θα τους θυμομαστε.Ναι.Αν επιβιωσουμε,αν προλαβουμε να ζησουμε.Καθε μερα αναρωτιεμαι πως θα τα βγαλουμε περα .και ημαρτον σκεφτομαι οτι πρεπει να αυξηθουν τα κοιμητηρια για δυο λογους.ο πρωτος λογος ειναι οτι θα θελουμε αυτοβουλως να μπουμε μεσα να γλυτωσουμε απο τα θερια,και ο δευτερος απο πεινα και απογνωσση.ιδωμεν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΕΜΕΙΣ ΦΤΑΙΜΕ ΠΟΥ ΔΕΝ ΒΓΑΙΝΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΑΛΛΑ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ
    ΑΥΤΟΙ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΛΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. EMEIS PREPI NA TOUS TIMORISOUME ME AFTA TA LAMOGIA POU EXOUME MPLEKSI TA LEO LAMOGIA GIATI ME TON TROPOTOUS MAS FERNOUN EKEI POU THELOUN ALLA FTAINE KAI TA MME GIAFTO NA WGOUME DINAMIKA NA TOUS TARAKOUNISOUME LIGO
    OLA GIA TIN PARTITOUS GIA TON KOSMAKI
    TIPOTA MONO PSIXOULA
    GIAFTO DINATAAAAAA OLOI MAZIIIIIII

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. κρεμανε υ\το λαο αδελφια επι ξυλου..μπαχαλο η χωρα ,,πεφτει πεινα μεγαλη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Δε θα αρχίσω τα μπινελίκια για τους "βουλευτές" γιατί δε θα τελειώσω ούτε αύριο...απλά ήθελα να ρωτήσω το εξής: επειδή κατέβασα το ΦΕΚ (223 13 Νοεμβρίου 2009/τεύχος Α')και δεν είδα να αναφέρει πουθενά το ύψος του ποσού που δικαιούται ο καθένας τους, από πού προκύπτει το ποσό των 5.500 €? όποιος γνωρίζει παρακαλώ ας απαντήσει..Επίσης σημειώστε, ότι εκτός από την αγορά "τηλεπικοινωνιακού υλικού κ εξοπλισμού πληροφορικής", το εν λόγω ΦΕΚ ρυθμίζει και τις δαπάνες των εθνοπατέρων ως προς τα τηλεφωνικά τέλη, τα οποία φυσικά τα πληρώνει η Βουλή, δηλαδή ΕΜΕΙΣ..κοινώς, εκτός από όλα τ' άλλα, πληρώνουμε και για τα ροζ, κίτρινα, γκρίζα, και οποιουδήποτε άλλου χρώματος τηλεφωνήματα κάνει ο κάθε πικραμένος εκεί μέσα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Αναρτήστε ενα σχόλιο: