Νέα και διδαχές γερόντων του Αγίου Ορους.-Κοινωνικά-Επιστήμη-Πολιτισμός

Πέμπτη 12 Ιανουαρίου 2012

GOOGLE:ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΜΙΣΟ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟΙ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ 2ΜΗΝΟ ΣΤΟ AGIORITIKOVIMA.GR

ΡΕΚΟΡ ΣΤΑ ΚΛΙΚ:1.249.068, ΤΑ ΚΛΙΚ ΓΙΑ ΤΟ ΙΔΙΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ!

Πάνω από 1 εκ κλικ και 543.000 μοναδικούς επισκέπτες το τελευταία δίμηνο  στο agioritikovima.gr, σύμφωνα με τα έγκυρα στατιστικά στοιχεία της google analytics. Η δημοσιογραφική ομάδα και η διεύθυνση του Aγιορείτικου Βήματος σας ευχαριστεί από καρδιάς για τη στήριξη σας στο πρώτο ενημερωτικό portal για το Άγιο Όρος.

Οι αριθμοί  δείχνουν να δικαιώνουν  ηθικά την πολύτιμη προσπάθεια μας. Στόχος μας είναι η έγκυρη πληροφόρηση των αναγνωστών μας τόσο γύρω από θέματα της Αθωνικής πολιτείας  και της απανταχού Ορθοδοξίας όσο  και της πολιτικής και κοινωνικής επικαιρότητας με επίκεντρο πάντα ο άνθρωπος. Με αποκλειστικές  συνεντεύξεις, άρθρα και βίντεο στηρίζουμε όσο μπορούμε τους παραπάνω στόχους. Επίσης, περιμένουμε και δικά σας άρθρα στο e-mail: info@agioritikovima.gr


Ταυτόχρονα, μέσα από το agioritikovima.gr ευλπιστούμε να συμβάλουμε και στην θεολογική και πνευματική πληροφόρηση  του κοινού μας.Να αναφέρουμε  μόνο ότι, καθημερινά λαμβάνουμε e-mail από νέους ανθρώπους που βοηθήθηκαν σημαντικά από τις πνευματικές νουθεσίες πατέρων, όπως ο γέροντας Παϊσιος και ο γέροντας Πορφύριος.
Παρακαλούμε γνωστοποιήστε στους δικούς σας ανθρώπους το agioritikovima, στείλτε το με λινκ. ΄Eτσι μας στηρίζεται.
http://agioritikovima.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αναρτήστε ενα σχόλιο: