Νέα και διδαχές γερόντων του Αγίου Ορους.-Κοινωνικά-Επιστήμη-Πολιτισμός

Δευτέρα 14 Ιουνίου 2010

ΤΟ ΠΛΟΙΟ ΠΟΥ ΄΄ΜΕΤΕΦΕΡΕ΄΄ ΤΗΝ ΕΞΑΘΛΙΩΣΗ ΄ΤΩΝ ΠΡΟΣΦΥΓΩΝ ΕΓΙΝΕ ΜΠΑΡΑΚΙ ΓΙΑ ΜΟΝΤΕΛΑ..!!!

 Το πλοίο ΄΄Αβέρωφ΄΄ που μετέφερε τους πρόσφυγες στην Ελλάδα, το έκαναν χώρο για πάρτυ μοντέλων.
Εκτος απο την αποπομπή του διευθυντη(έφεδρος αρχιπλοίαρχος Ευάγγελος Γαβαλάς)του πλοίου πρέπει  και οι κ.κ. Πατίστας και Χρουσαλά να ζητήσουν συγνώμη  για την ελεεινή πράξη τους...
Ντροπή στις αρχες που επέτρεψαν και μετατράπηκε το ιστορικό πλοίο σε κέντρο διασκέδασης.....Ανέχεια και εξαθλίωση, ΄΄κουβάλησε ΄΄ αυτο το πλοίο μαζί με τους πρόσφυγες.Σήμερα καλύπτει τις ανάγκες ενος πάρτυ πολυτελείας    που διοργάνωσε η ναυτιλιακή εταιρεία του Λεό Πατίτσα .Ανάμεσα στους προσκεκλημένους εκτός από ισχυρούς ανθρώπους του χώρου υπήρχαν και μοντέλα, αλλά και άνθρωποι εκτός ναυτιλίας και αυτό είχε ως αποτέλεσμα να προκαλέσει αντιδράσεις. Το ΓΕΣ που αποφάσισε να παραχωρήσει το “Αβέρωφ” για μια τέτοια εκδήλωση δέχτηκε σκληρή κριτική, ενώ έβγαλε και ανακοίνωση με την οποία ΄΄αποκεφαλίζει΄΄ τον διευθυντη του ιστορικού πλοίου.

Του Γιώργου Θεοχάρη

4 σχόλια:

  1. Σιγά την ευαισθησία ΟΛΩΝ των υποκριτών πολιτών που "λένε" ότι σκίζονται για την Ελλάδα και για το ΑΒΕΡΩΦ..... Όταν την ημέρα των εκλογών επιλέγουν τους χειρότερους και ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΑ κλέφτες της πατρίδας μας, τότε, πού είναι η ευαισθησία τους ???????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Παρακαλώ, όπως οι υπεύθυνοι του blog να προβούν στην διόρθωση της τελευταίας παραγράφου, όπου αναφέρεται ότι το ΓΕΣ (Γενικό Επιτελείο Στρατού) χορήγησε την άδεια τέλεσης της επαίσχυντης εκδήλωσης στο ιστορικό θωρηκτό "ΑΒΕΡΩΦ", στο ορθό ΓΕΝ(Γενικό Επιτελείο Ναυτικού).
    Ευχαριστώ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Αναρτήστε ενα σχόλιο: