Νέα και διδαχές γερόντων του Αγίου Ορους.-Κοινωνικά-Επιστήμη-Πολιτισμός

Παρασκευή 14 Μαΐου 2010

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΤΙΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ! (Προσευχηθήτε για τα παιδιά ...)

Πρέπει  να ξεκινάμε θετικά! Μην σκεφτείς ποτέ οτι δεν θα τα καταφέρεις. Πες πως θα τα καταφέρεις, πως ΠΡΕΠΕΙ να τα καταφέρεις και να βγάλεις εναν μεγάλο βαθμό για να περάσεις εκεί που θές. Μην τα βάλεις με το σύστημα, με τους ανθρώπους, με τους καθηγητές και το σχολείο. Αυτή είναι η κατάσταση στην Ελλάδα, και έτσι πρέπει να τα βγάλουμε πέρα.Να προσευχεσε συνεχώς τόσο πριν όσο και κατα τη διάρκεια των εξετάσεων.Να λες ΄΄Κύριε Ιησου χριστέ ελέησον με΄΄ ή ΄΄Υπεραγία θεοτόκε σώσων ημάς΄΄
Διάβασε! Κάντο για να αποδείξεις στον εαυτό σου ότι είσαι όριμος, και όταν υπάρχει μια ευκαιρία στην ζωή σου που θα σε κάνει να έχεις αυξημένες πιθανότητες να έχεις καλύτερη εργασία με μεγαλύτερους μισθούς, αξιοποίησε την.
Όλα τα παιδιά που ξέρω και τέλειωσαν με τις Πανελλήνιες όλα αυτά τα χρόνια, πάντα μου λένε: ” Τι χαζός που είμαι… ας διάβαζα λίγο παραπάνω”.

Πάμε δυναμικά, και σκέψου πως αν έχεις διαβάσει αρκετά θα νιώθεις καλύτερα την ώρα των εξετάσεων. Δεν θα έχεις αγωνιά για το αν η τύχη θα σου χαμογελάσει ( να πέσουν θέματα που ξέρεις ).




ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αναρτήστε ενα σχόλιο: