ΓΑΛΕΟΣ ΣΑΓΑΝΑΚΙ
Υλικά (3 μερίδες)
600 γρ. γαλέος φέτα.(κομμένος σε κομματάκια 5 επί 5 εκατοστών)
150 γρ. λάδι
χυμός ενός λεμονιού,αλάτι,κύμινο
πιπέρι,ρίγανη,1 κουταλιά του γλυκού μουστάρδα
150 γρ. λάδι
χυμός ενός λεμονιού,αλάτι,κύμινο
πιπέρι,ρίγανη,1 κουταλιά του γλυκού μουστάρδα
Αλατίζουμε το ψάρι, τουλάχιστον 2 ώρες πριν και το βάζουμε σε μια μικρή ρηχή κατσαρόλα (Δηλ. ταβάς) μόλις να χωράνε σε αυτό τα κομμάτια του. Βάζουμε κρύο νερό, τόσο ώστε να σκεπαστούν λίγο. Έπειτα βάζουμε στη φωτιά το σκεύος μας. Όταν αρχίσει να βράζει προσθέτουμε το λάδι και σε 15-20 λεπτά τη μουστάρδα, τα μπαχαρικά και τον χυμό λεμονιού. Κουνάμε καλά τον ταβά και σε 1 λεπτό το κατεβάζουμε. Είναι έτοιμο.
Χριστός Ανέστη,
ΑπάντησηΔιαγραφήΧαρήκαμε που είδαμε μια συνταγή μας στο blog σας. θα θέλαμε να μοιραστούμε μαζί σας και άλλες Αγιορείτικες συνταγές που έχουμε.
http://www.yumyum.gr/apps/gr/stem/search2.html/?searchtxt=%CE%91%CE%93%CE%99%CE%9F%CE%A1%CE%95%CE%99%CE%A4%CE%99%CE%9A%CE%97&subaction=search&byfull=yes&
Σας ευχόμαστε καλή συνέχεια και θα χαρούμε να μάθουμε αν σας άρεσαν.
Με εκτίμηση,
yumyum.gr