ΑΓΙΟΡΕΙΤΙΚΟΣ ΜΠΑΚΑΛΙΑΡΟΣ ΣΕ ΝΤΑΒΑ
- 1 κιλό ξερός μπακαλιάρος
- 250 γρμ ελαιόλαδο
- 1 κιλό άσπρα ξερά κρεμμύδια
- 4-5 ξερά δαμάσκηνα
- Μαύρο πιπέρι
- Φέτες λεμονιού χωρίς τη φλούδα-ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΣΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Εκτέλεση
Βράζετε ξεχωριστά τα κρεμμύδια. με νερό που να τα σκεπάζει μέχρι να μαλακώσουν. Τα στραγγίζετε και κρατάτε μόνο το ζουμί, τα κρεμμύδια τα πετάτε . Ρίχνετε το ζουμί μέσα στο μπακαλιάρο μαζί με το ελαιόλαδο. Βράζετε σε μέτρια φωτιά προσθέτετε και μαύρο πιπέρι σε κόκκους, τέλος όταν μείνει λίγο ζουμί, δυναμώνετε την φωτιά προσθέτετε τα δαμάσκηνα, τις φέτες λεμονιού και σβήνετε το φαγητό .
ΠΗΓΗ:Συγγραφέας Μαγειρικής Στέλλα Σπανού
ΠΗΓΗ:Συγγραφέας Μαγειρικής Στέλλα Σπανού
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Αναρτήστε ενα σχόλιο: